Webinar: Biologische ruwvoeders telen, hoe pak ik dat aan? - 19 juni, 13 uur

Webinar: Biologische ruwvoeders telen, hoe pak ik dat aan? - 19 juni, 13 uur

In Voeren en Haspengouw hebben een aantal gangbare melkveebedrijven potentieel om de stap naar bio te zetten. Ook de marktvraag neemt jaarlijks toe. We willen die kansen grijpen, maar op een beredeneerde manier. Via infomomenten en bedrijfsbezoeken helpen we hen op weg.

 

 

In de winter organiseerden we al enkele infomomenten en bedrijfsbezoeken. Normaal gezien vervolgden we dit traject met een bedrijfsbezoek bij Stef Janssen in Opglabbeek. Het centrale thema is ‘bioruwvoerderteelten’. Door de coronacrisis kan dit bezoek niet doorgaan, daarom bieden we jullie een online alternatief in de vorm van een webinar.

Tijdens dit webinar gaat biobedrijfsadviseur Wim Govaerts in op de verschillende aspecten van een succesvolle biologische ruwvoederwinning. We verzamelen foto’s en filmpjes van ruwvoederteelten bij biomelkveehouders om te kunnen inspelen op de actualiteiten van dit seizoen.

Via een bedrijfsfilmpje laten we je kennis maken met het biomelkveebedrijf van recent omschakelaar Stef Janssen. Tijdens het webinar kan je vragen stellen.

Meer info en inschrijven?