Schrijf je nu in voor de studiereis naar de Öko-Feldtage in Duitsland! - 28 & 29 juni

Schrijf je nu in voor de studiereis naar de Öko-Feldtage in Duitsland! - 28 & 29 juni

Op 28 en 29 juni organiseert het CCBT een groepsreis naar de bio-veldbeurs in Duitsland. Dit jaar gaan de Öko-Feldtage (Biologische Velddagen van FiBL Projekte GmbH) door van 28 tot 30 juni. Locatie: Hessische Staatsdomäne Gladbacherhof, Villmar, Duitsland. Neem een kijkje op de website voor meer info: https://oeko-feldtage.de/

De beurs verenigt praktijk en onderzoek in de biologische landbouw en veeteelt. Het is de ideale plek om innovaties te ontdekken en om actuele onderwerpen te bespreken met collega-boeren en andere sectorgerelateerden. Een meer gedetailleerd programma van de studiereis wordt binnenkort bekend gemaakt. Er wordt ook geopteerd voor een bezoek aan een 2-tal bio bedrijven onderweg.

Praktisch:

  • De voertaal tijdens de beurs zal voornamelijk Duits zijn, maar we zorgen voor voldoende vertaling dankzij de aanwezigheid van Nederlandstalige adviseurs, en we kunnen ter plaatse ook een Engelstalige rondleiding krijgen.
  • Voor de reis wordt gebruik gemaakt van autobusjes. De reistijd bedraagt zo'n 4 à 5 uren enkel. We vertrekken op dinsdag 28 juni 's ochtends vroeg vanuit Gent/Antwerpen en komen terug thuis op woensdag 29 juni 's avonds.
  • De kostprijs wordt geschat op zo'n 200 euro pp (inclusief vervoer, toegangsticket beurs, 1 overnachting).

 

SCHRIJF JE NU IN via deze link. Inschrijven kan tem 7 juni.

Het is mogelijk dat na inschrijving gevraagd wordt een voorschot te betalen. Na afloop van de reis krijg je een factuur toegestuurd op basis van de effectief gemaakte kosten. Het voorschot wordt dan in rekening gebracht. Kom je met meerdere personen, gelieve voor alle duidelijkheid dan toch individueel in te schrijven. 
 

Meer info?
Laura Golsteyn
E-mail: laura.golsteyn@ccbt.be
Tel: +32 9 381 86 99