GEZOCHT: nieuwe Innovatieconsulent bio-omschakeling en marktwerking

GEZOCHT: nieuwe Innovatieconsulent bio-omschakeling en marktwerking

Vacature: Innovatieconsulent bio-omschakeling en marktwerking

Het Innovatiesteunpunt adviseert en informeert boeren, tuinders en plattelandsondernemers over nieuwe kansen voor hun bedrijf.  Je maakt kans deel uit te maken van dit dynamisch want we rekruteren een voltijds Innovatieconsulent.


Je functie

Je wordt hét aanspreekpunt in Vlaanderen voor gangbare land- en tuinbouwers die plannen over te schakelen naar de biologische productie. Hiervoor onderhoud je zeer nauwe contacten met ABS, Bioforum, en andere experten. Op allerlei manieren werk je aan de sensibilisering van gangbare land- en tuinbouwers op het vlak van biologische productie. Je stelt duidelijke informatie (marktinformatie, teeltfiches, brochures, overheidsmaatregelen, … ) ter beschikking aan wie concreet geïnteresseerd is: Je organiseert bedrijfsbezoeken en brengt geïnteresseerden bij elkaar. Je begeleidt de kandidaat-omschakelaars op een creatieve en deskundige manier. Je volgt diverse projecten op rond deze thematiek (voornamelijk in Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant) en ontwikkelt op termijn ook nieuwe projecten. Daarnaast werk je voor het Innovatiesteunpunt mee aan de uitbouw van de advisering rond ketenwerking.

Je profiel

Je hebt een realistische kijk op de mogelijkheden en knelpunten die een omschakeling naar de biologische productiewijze kan inhouden. Je bent communicatievaardig en legt vlot sociale contacten. Je durft vernieuwende dingen uit te proberen. Daarnaast heb je een goed inzicht in marktwerking en bedrijfsstrategie. Deze gevarieerde job met brede taakinvulling, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid vraagt van jou een positieve en flexibele instelling. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met minimaal een masteropleiding of gelijkwaardig door ervaring. Organisatietalent, overtuigingskracht en voeling met de landbouwsector zijn pluspunten voor deze functie.

Ons aanbod

Je krijgt een passend loon aangevuld met bijkomende voordelen zoals maaltijdcheques en een leasewagen. De standplaats voor deze functie is overeen te komen (Geel, Hasselt, Leuven).

Bovenal krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een boeiende sector met veel vrijheid in de werkorganisatie en maak je deel uit van een hecht team van innovatieconsulenten.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Koen Symons (0472 86 18 76) of Karel Colma (016 28 62 00 of 0472 58 99 03). Je sollicitatie, met gedetailleerd cv, moet ten laatste op maandag 6 november in ons bezit zijn.

Interesse

Je sollicitatie, met gedetailleerd cv, moet ten laatste op maandag 6 november in ons bezit zijn.

 

Solliciteer nu!  (via website Boerenbond)