20 februari: Trefdag 'Kansen voor biolandbouw in de markt en op mijn bedrijf'

20 februari: Trefdag 'Kansen voor biolandbouw in de markt en op mijn bedrijf'

Ben je op zoek naar nieuwe toekomstperspectieven voor je bedrijf, een nieuwe uitdaging voor je vakmanschap? Of wil je duurzamer omgaan met je grond en je omgeving?

Dan biedt deze tweede trefdag biologische akkerbouw en groenteteelt een ideaal forum om vrijblijvend op verkenning te gaan. De vele stakeholders uit de sector heten je alvast welkom.

De eerste trefdag biologische landbouw in 2016 bracht een nieuwe dynamiek in de Vlaamse biologische sector. In 2016 werd een groei van 30 % of ruim 1500 ha opgetekend. Enkele omschakelende akkerbouwers en groentetelers telen hun eerste biologische gewassen in 2018. De marktperspectieven blijven positief en er blijkt nog ruimte te zijn voor gecontroleerde groei.

 

Programma

13u: Ontvangst met broodjes - Marktplein - ontdek in gesprek met afnemers, toeleveranciers en omkaderin de kansen voor jouw bedrijf

15u: Rondetafelgesprekken - Hoe omschakelen?

16u30: Afsluitende netwerkreceptie

Waar? Inagro, Ieperseweg 87 in Rumbeke-Beitem

Wanneer? 20 februari 2018

Meer info? Je kan terecht bij Lieven Delanote via tel 051 27 32 50 of via mail lieven.delanote@inagro.be. Inschrijven is gratis maar verplicht, en kan vóór 15 februari via www.inagro.be/inschrijven.